WiseMaster Sales / Myynnin mobiili tilausvälitysjärjestelmä

WiseMaster Sales

WiseMaster Sales on mobiili tilausvälitysjärjestelmä, jonka avulla tilaukset kirjataan älypuhelimeen heti asiakkaan luona ja välitetään langattoman netin välityksellä toimistolle, josta se voidaan toimittaa ja laskuttaa heti. Hanki WiseMaster ja kasvatat myynnin nopeutta ja tuottoa!

  • Asiakas- ja tuoterekisterit sekä hinnastot
  • Tilausten kirjaaminen älypuhelimella
  • Tuote-esittelyt ja jatkotoimenpiteet
  • Tarkka asiakaskohtainen myyntihistoria
  • Toimitus- ja laskutusprosessi
  • Kattavat myyntiraportit

Soita 010 320 6330 ja kysy lisää!

Toimialaesimerkkejä:
  • Tekninen tukkumyynti ja maahantuonti
  • Kaikkien tuotteiden edustajamyynti
  • Messuilla tapahtuva myynti

WiseMaster Sales on liikkuvan myyjän täydellinen työkalu. Kaikki asiakkaat, tuotteet ja hinnat ovat aina ajantasalla älypuhelimessa. Asiakastietojen muutokset voi kirjata älypuhelimella, josta ne päivittyvät koko tietojärjestelmään.

Asiakkaiden tekemät tilaukset kirjataan suoraan älypuhelimeen. Tuotteet ja hinnat löytyvät automaattisesti tuoterekisteristä eikä alennuksenkaan antaminen hyville asiakkaille ole vaikeaa. Tilauksen kirjaamisen jälkeen se lähtee välittömästi langattoman netin välityksellä yrityksen toimistolle, josta se voidaan käsitellä välittömästi.

Tilauksen lisäksi WiseMaster Sales auttaa myyntiedustajaa pitämään kirjaa tuote-esittelyistä ja sovituista jatkotoimenpiteistä, jolloin erillisiä muistilappuja ja paperikalentereita ei enää tarvita.

Myyntiedustajan valmistautuessa asiakaskäyntiin hän näkee WiseMaster Salesista tarkan ja ajantasaisen tiedon asiakkaan historiasta. Edustaja voi katsoa asiakkaalle myydyt ja esitellyt tuotteet sekä tarkastaa asiakkaan parhaiten myyvät tuotteet.

Toimiston työntekijät näkevät heti tilauksen kirjaamisen jälkeen sen omalla tietokoneellaan. Tästä he voivat nopeasti tulostaa lähetteen, hoitaa tilauksen toimituksen ja laskutuksen heti sen jälkeen, kun tilaus on kirjattu. WiseMaster Sales tarjoaa aivan uudenlaista nopeutta myyntityöhön!

Toimiston tietokoneilla saadaan myös kattavat myyntiraportit, joiden avulla yrityksen johdon on helppo seurata myyntiä asiakas-, tuote- ja myyjätasolla. Tällä tavalla johdon on helppo huomata erilaiset myyntitrendit ja ryhtyä tuottoa kasvattaviin toimenpiteisiin välittömästi.

Asiakasesimerkkejä