WiseMaster ServiceDesk

WiseMaster ServiceDesk palvelee arkisin klo 8-16 numerosta 010 320 6333 tai sähköpostista servicedesk@m-technology.fi.

Periaatteemme

Pelkän järjestelmätoimituksen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen ServiceDesk-palvelun, joka kattaa kaikki WiseMaster-tuotteisiin liittyvät palvelutarpeet. Asiantuntijamme antavat tukea kaikille asiakkaidemme käyttäjille. Myös yksittäisellä asentajalla on aina oikeus soittaa meille! Autamme myös mielellään älypuhelimiin liittyvissä asioissa.

Tarjoamme lisäksi käyttöpalvelua, jolloin WiseMaster-tuote sijoitetaan meidän ylläpitämällemme palvelimelle. ServiceDesk-palvelu sisältää tämän lisäksi säännölliset ohjelmistopäivitykset, joissa asiakkaamme saavat tuotteisiin lisätyt uudet ominaisuudet käyttöönsä ilman erillistä kertamaksua.

Palvelut

Ohjelmistotuki

WiseMaster-tuotteiden asiantuntijamme ovat tavoitettavissa ServiceDesk-puhelinnumerostamme. Haluamme taata asiakkaillemme vaivattoman käytön joka tilanteessa ja ratkaisemme esille tulleet ongelmat nopeasti. Käytämme tuen apuna helppokäyttöistä etäyhteysohjelmaa. Asiantuntijamme ovat palveluksessanne!

Älypuhelinten konfigurointi

Tunnemme älypuhelimet läpikotaisin. Olemme käytettävissänne älypuhelimiin liittyvissä kysymyksissä ja voimme myös konfiguroida puhelimet valmiiksi käyttöä varten. Tarvittaessa voimme myös asentaa ohjelmistomme valmiiksi, jotta te voitte keskittyä omaan liiketoimintaanne!

Säännölliset päivitykset

Panostamme tuotekehitykseemme voimakkaasti. Tuotteisiimme lisätään koko ajan uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat asiakkaidemme elämää. Kuuntelemme asiakkaidemme ideoita ja pyrimme tuomaan parhaat tuotekehitysideat kaikkien asiakkaidemme saataville. Suuntamme on aina eteenpäin!

Käyttöpalvelut

Osa asiakkaistamme ei halua käyttää omia resurssejaan tietotekniikan ylläpitoon ja hallinnointiin. Tässä tapauksessa me avustamme teitä tarjoamalla WiseMaster-järjestelmän täyden käyttöpalvelun. Ohjelmistojen palvelinkomponentit sijoitetaan meidän ylläpitoomme, jolloin teille jää vain ohjelmiston käyttö!