M-Technology Oy / Mobiilien yritysjärjestelmien erikoisosaaja

M-Technology Oy on vuonna 2001 perustettu yksityisomisteinen mobiiliteknologiaan keskittynyt korkean teknologian yritys. Sen perustajat ja omistajat toimivat yrityksen avainhenkilöinä.

M-Technology Oy on vakavarainen korkeimman luottoluokituksen omaava kasvuyritys. Pyrimme kasvamaan aina kannattavasti, jotta voimme taata pitkäjänteisen kehityksen ja laadukkaan palvelun kaikille asiakkaillemme.

M-Technology Oy panostaa liiketoiminnassaan merkittävästi omien ohjelmistotuotteiden kehittämiseen. Tuotteita kehitetään asiakaslähtöisesti yhteistyössä laajan asiakaskentän kanssa.

Yrityksemme merkittävin liiketoiminta on WiseMaster-tuoteperheen tuotteiden kehittäminen ja toimittaminen. Tavoitteenamme on olla Suomen johtava mobiilien toiminnanohjausjärjestelmien tuottaja erityisesti PK-yrityskentässä.

Asiantuntijamme työskentelevät tiiviisti asiakkaidemme kanssa ja tuntevat heidän liiketoimintansa ja toimialojen erityispiirteet.

WiseMaster-tuotteiden lisäksi teemme asiakaskohtaisia ohjelmistoprojekteja. Näissä projekteissa tavoittelemme kustannustehokasta ja laadukasta projektitoimitusta aina projektin alusta toimitukseen saakka.